Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
gondolkodnijo

A félelmeim

Valaki · 10 hónapja
Minden ember fél valamitől. Ez természetes és helyénvaló. De a rettegés már más tészta. Az a már-már kóros félelem. Ahhoz, hogy jobb emberek legyünk, nemcsak a hibáinkat, hanem a félelmeinket is ismernünk kell.

Először is irtózok a bogaraktól. Pláne a pókoktól. Nem olyan rég feküdtem az ágyba, és egyszer csak megláttam, hogy egy pók mászik a takarómon. Felugrottam, elrohantam a fürdőszobáig, aztán át a bátyám szobájába, kértem, hogy nézze meg, van-e rajtam valami mozgó miközben ugráltam össze-vissza. Azután, hogy megbizonyosodtam arról, nem mászik rajtam semmi, egy papuccsal a kezemben végigpásztáztam a szobán, majd még egyszer kirohantam, aztán szépen óvatosan visszafeküdtem. Ja. Ez tényleg megtörtént. Elég gáz így visszagondolva rá. Nem is volt olyan nagy pók.

Egy kissé félek a sötétben. Van amikor inkább megnyugtat, de van amikor csak úgy tudok elaludni, hogy zenét hallgatok.

Félek az egyedülléttől. Hogy egyszer magamra maradok teljesen. Család, barátok nélkül. Hogy egyszer nem lesz velem senki.

Félek attól, hogy egyszer majd nem leszek képes zenélni, hogy egyszer eltűnik a zene az életemből.

Félek a nagy tömegekben. Félek, hogy sok idegen ember előtt legyek. Egyszerűen olyan folytogató, nyomasztó érzés. A jól megszokott környezettől pl. suli, nem írtózok, de, ha bemegyek a városba, jobb szeretek kicsit kihaltabb utcákban lenni.

Félek attól, hogy csalódást okozok anyának. Hogy egyszer elvesztem őt.

És végezetül félek a haláltól. Erről inkább nem beszélnék.

Ti mitől féltek?
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Valaki · 10 hónapja
A vaddisznók tényleg kissé ilyesztőek, megértelek. A klausztrofóbia és tériszony bizonyos esetekben nálam is jeletntkezik, de ezt nem tartottam olyan mértékű félelemnek, hogy leírjam ;)
Aigisz · 10 hónapja
Hmm... egy tömegiszonyos, klausztrofóbiás és enyhén tériszonyos lánytól kérdezed ezt?
A vaddisznóktól. Nincs is azoknák borzalmasabb bestia.
Valaki
Helló. Ebben a blogban a saját életemből szerzett tapasztalataimat, könyvajánlókat és véleményeket láthattok majd. Szívesen elolvasok általatok küldött könyveket, dolgokat a nagyvilágról, és elmondom mit gondolok róla. Ez részben azért született meg, hogy név nélkül kitölthessem azt az űrt ami bennem van, mivel nem nagyon tudok társalogni másokkal.