Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
gondolkodnijo

A lapos Föld elmélet

Valaki · 8 hónapja
Amikor először meghallottam ezt a... Valamit, akkor azt hittem egy vicc. Sajnos mégsem az. Azt hittem, hogy fejbe lövöm magam, amikor rákerestem, és tényleg adott ki rá találatot. 

Viszont azt most szögezzük le, hogyha valaki erre vallásként tekint, akkor rá nem vonatkozik. Mindig is tiszteltem a vallásos embereket, mert ők képesek hinni lehetetlenekben. Én sajnos nagyon reális ember vagyok.

Akkor visszatérve. Majdnem kiugrottam az ablakon annyira megijedtem, hogy ezt valaki tényleg beveszi. Ráadásul ezt magyar, ismétlem MAGYAR "tudósok" kutatják, akik erről meg vannak győződve. Ha nem tudnád mi az a lapos Föld elmélet: ezzel azt állítják, hogy a Föld ugye lapos, de nem teljesen. Hogy, hogy kell ezt érteni? A középpont az északi sark, a déli sark nem létezik, az az egész Földet körülvevő fasz se tudja milyen magas jégfal. A Nap és a Hold szintúgy laposak, és ugyan akkorák. Ezek a föld fölött keringenek. Ugye milyen valószínű? Ja, és a csillagok sem léteznek, ezt mind a Nasa vetíti ki, hogy megtévessze az embereket. És, hogy mit mondanak arra amikor amikor azt kérdezik, hogy akkor mi lesz a gravitációval? Mi lesz az eddigi összes tudásunkkal a Földről? Hogy, ööö. Ezt mind a Nasa találta ki! Ők egy nagy hazugok! Valójában az űrlényeket segítik meg minden. Basszus! Ez komoly? Amikor megkérdezik, hogy ezt honnan tudják, akkor csak annyit felelnek, hogy: csak úgy tudjuk. Ez nem válasz! Úgy nem lehet vitázni valamiről, hogy nem tud értelmes, normális érveket felhozni! Ráadásul több helyen is megbukik ez a dolog. Főleg. hogy készítettek már random emberek felvételeket is. Pláne, hogy az szinte minden eddigi tudásunkat a világ mechanikai működésével kapcsolatban meghazudtolja. Még ők maguk sem tudják, hogy mi értelme van ennek, nem tudnak jó érveket mondani, nem tudnak kiállni az állításaik mellett. Mégis, Magyarország egyharmada elhiszi ezt a pranket, mert ezt nem mondanám egy komoly kutatásnak, és ez szerintem elszomorító. Az emberek olyan kis hiszékenyek. De, ha legalább egyszer végiggondolnák, ahellyett, hogy rögtön elhiszik, akkor rájönnének, hogy ez értelmetlen. Mégis sokak hiszik el. Erre már komolyan nincsenek szavak. Az emberi naivitás és szánalmasság határtalan. Hitnek azért mondanám, mert hallottam egy olyan feltételezést is, hogy a hullócsillagok, angyalok.

Ui.: ezzel senkit nem akartam ledegradálni, de azért ha megkérhetem gondolkodjatok azelőtt mielőtt elhisztek valamit. Még a saját bátyámat is lehülyéztem a hiszékenysége miatt, mivel ő (remélhetőleg csak poénból), de azt mondta, hogy a Föld lapos. Még mindig nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy még ő is elhitte. Sajnos. De azóta nem nagyon hallottam tőle, szóval megnyugodtam, hogy nem hülye egyik bátyám se. ;)
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Aigisz · 8 hónapja
Várjunk, ez nem egy vicc? 
Basszus...
Valaki
Helló. Ebben a blogban a saját életemből szerzett tapasztalataimat, könyvajánlókat és véleményeket láthattok majd. Szívesen elolvasok általatok küldött könyveket, dolgokat a nagyvilágról, és elmondom mit gondolok róla. Ez részben azért született meg, hogy név nélkül kitölthessem azt az űrt ami bennem van, mivel nem nagyon tudok társalogni másokkal.