Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
gondolkodnijo

A látszat néha csal

Valaki · 10 hónapja
Ez egy történet az én életemből.

Nem olyan rég még x a legjobb barátnőm volt. De van az osztályunknak van egy álszent ribanca, y. Nos, y olyan, mint az anyja. Mindenkinek jópofizik, majd amint kirakjuk a lábunkat az othonából, rögtön azon járatja a fejét, hogy milyen pletykát kezdhet el terjeszteni róla. Természetesen amivel árt neki. Nem olyan rég y anyja majden belekevert egy olyan ügybe amiről nem is hallottam. Anya teljesen kiakadt, aztán az osztályfőnököm nyugtatta meg. Y se jobb semmivel. Hall valamit, és rögtön elterjeszt egy pletykát arról akit nem kedvel. Szóval x rá cserélt le engem. Van egy olyan érzésem, hogy y mondott rólam egy hazugságot, amit x el is hitt és ezért hidegült el tőlem ennyire. Mert az állítólagos legjobb barátok nem hidegülnek el csak úgy egymástól. Nem olyan rég csak x meg én voltunk kint az udvaron az osztályból, így (nagyjából egy hét után) észrevette, hogy létezem és elkezdett érdeklődni irántam. "Baszódj meg a ribanc barátnőddel együtt" ezt gondoltam magamban. Tegnap megint hozzám szólt hogy mi van velem. Először azt mondom jól vagyok. Megint megkérdezni, mondom szarul vagyok. Kérdezgeti miért egy ideig, bejön y és mi történik? Hát persze hogy elfelejti, hogy létezem. Aztán egy órával azután mondja, hogy látja, hogy sokat vagyok egyedül, és, hogy mostantól uzsiszünetekben mindig hátrafordulok a "menő" társasághoz. Tegnap infó előtt mondja: szar napjaim vannak mostanában, ezért nem beszélgetek veled. Aztán elment beszélgetni a többiekhez. Itt voltam azon a ponton, hogy a képébe üvöltök (amúgy x egy sportos zömök alkatú szép lány, y pedig egy tipik picsás álszent stílusú dög). Nem csak neki vannak rossz napjai az istenit is! De ami a legjobban fájt hogy csak velem nem volt kedve beszélgetni. Ma is mi történt? Elfelejtette, hogy létezem. Nem fordultam hátra uzsinál és fel se tűnt neki. Ő soha nem volt ilyen. Őszintén aggódom miatta, mert tudom, hogy ha elmond bármi olyat y-nak akkor vége a társadalmi életének és teljesen összetörhet, hiába kemény lány. Y-ról még egy kicsit. Szóval minekünk b-seknek ez a csaj a ribanca. Az a-soknak is van egy ribanca, z. Szóval y elmondta z-nek, hogy kibe szerelmes per pillanat, és z rámászott a srácra. Nos, én is érdekődöm egy picit valaki iránt (de, mielőtt még uuu-zna valaki) de nem nagyon tetszik, ráadásul a "menőkhöz" tartozik, szóval figyelmen kívül hagyja a létezésem. Nos erre valahogy rájött y. Szóval y meg rámászott totál a Srácra. Azaz nem jogos a bosszankodása, mivel ugyanazt csinálja mint z. Ilyen emberek vesznek körül. Ugye milyen kedvesek és törődőek?

Nem panaszkodni akarok, csak szeretném, ha ti vigyáznátok kinek hisztek el és mit. Ne higyjetek mindenkinek aki jópofizik veletek, mert a látszat néha csal.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Aigisz · 10 hónapja
Üzenet elküldve!
Aigisz · 10 hónapja
Király!
Valaki · 10 hónapja
Nem tudom ezt mikor fogod látni, de készítettem egy olyan e-mailt melyben nincs benne a nevem, és nem a privát e-mailem szóval ezt bárki látja, még ha fel is törnék nem mennének vele semmire (a név random jött) valakigondolkodik@gmail.com
Valaki · 10 hónapja
Bár végül is az e-mail címek eleve nem feltétlenfeltétlen privátak. 
Valaki · 10 hónapja
Ha leírom azt az e-mail címet amelyik olyan, hogy nem tartalmaz privát adatokat?
Aigisz · 10 hónapja
Persze! Csak nem tudom, hogy oldjuk meg. Az a baj, hogy itt nem lehet privát üzenetet küldeni, az elérhetőségemet meg nem írnám ki kommentbe... Valahogy csak meg lehet oldani.
Valaki · 10 hónapja
Na ja. Ilyenek mindig lesznek. Én azzal nyugtatom magam, hogy én ennél jobb vagyok, és aki ilyen , az az életben soha nem fog elérni semmit. Csak úgy mellékesen. Esetleg tudunk kicsit beszélgetni akár nem itt? Mert akkor egy kicsit jobban meg tudnánk ismerni egymást, és tök jó lenne szerezni egy barátot :)
Aigisz · 10 hónapja
Teljesen igazad van. Sajnálom, hogy ilyen emberek léteznek. De igazából, csak röhögni tudok rajtuk (mert a legszebb öröm a káröröm), hogy az ilyenek az utcasarkon fognak megrohadni.
Nálunk a suli ribijét, aki pincérnek akart menni, kicsapták a szóbeliről, mondván: aki így néz ki ne menjen pincérnek.

(10 centis műköröm, kéttona smink és az örök érvényű "amilyen magas a sarkad, olyan vastag a szemöldököd" szabály.)
Valaki
Helló. Ebben a blogban a saját életemből szerzett tapasztalataimat, könyvajánlókat és véleményeket láthattok majd. Szívesen elolvasok általatok küldött könyveket, dolgokat a nagyvilágról, és elmondom mit gondolok róla. Ez részben azért született meg, hogy név nélkül kitölthessem azt az űrt ami bennem van, mivel nem nagyon tudok társalogni másokkal.