Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
gondolkodnijo

A saját hibáim

Valaki · 10 hónapja
Nincsen hibátlan ember. Hogy megmutassam nem véletlenül papolok arról, hogy ismerjük meg a saját hibáink, most felsorolok párat a sok hibámból:
-hirtelen haragú vagyok, és rossz a dühkontrollom. Ez miatt egyszer majdnem bevertem az egyik osztálytársam képét. (Bár nem bántam volna, ha eltűnik az az idegesítő vigyor az arcáról)
-hajlamos vagyok az okoskodásra, de csak akkor amikor valamiben biztos vagyok, hogy úgy van.
-kissé gonosz/pszichopata vagyok. Vannak furcsa gondolataim.
-könnyen megsértődök mások viccnek szánt beszólásain, mert teljesen más, inkább sötét/fekete humorom van.
-másokkal nagyon, hogy is mondjam, elfogult vagyok, míg önmagamat lenézem. Pl: amikor meg kell ítélni az átlagunkat, én nagyon bizonytalan vagyok. Nem vagyok önbizalom hiányos, de nem bízok annyira magamban.
-elfogadtam már magam, de utálok tükörbe nézni, mert sokszor rondának látom magam. Nem vagyok túlsúlyos, nem is azt látom. Hanem, pl. az arcom.
-sokszor nem mutatom ki a valódi érzéseim, és segítek annak, ha valaki panaszkodik nekem, de amikor nagyon kiborulok, mindenki aki a közelembe kerül megbántódik.

És akkor amit mások gondolnak rólam:
-ez mekkora ribanc/kurva
-elkényeztetett picsa
-menősködő csitri
-tanárok kiskedvence
És a többi...
Ezek azok az emberek véleményei rólam akik nem ismernek. Mások egy komor, keveset  mosolygó lányt látnak sokszor, pedig értelmesebb vagyok az átlag korombelieknél. Csak ők nem ismernek...
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Valaki · 10 hónapja
Ez nagyon jól esik, köszönöm. Sokan sajnos nem látják, hogy nem attól lesz okos valaki, hogy kitűnő a suliban, vagy, hogy felnőtt.☺
Aigisz · 10 hónapja
Abban biztos vagyok, sokkal érzelmesebb vagy a kortársaidnál! Amilyen éretten gondolkodsz, minimum 11.-esnek gondoltalak. :)
Valaki
Helló. Ebben a blogban a saját életemből szerzett tapasztalataimat, könyvajánlókat és véleményeket láthattok majd. Szívesen elolvasok általatok küldött könyveket, dolgokat a nagyvilágról, és elmondom mit gondolok róla. Ez részben azért született meg, hogy név nélkül kitölthessem azt az űrt ami bennem van, mivel nem nagyon tudok társalogni másokkal.