Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
gondolkodnijo

A tinik nem elcseszettebbek a felnőtteknél!

Valaki · 10 hónapja
Sziasztok. Ez lenne az első blogom, amit egy tanár mondata ihletett.
Aminap a menzán az egyik tanár szájából az volt hallható, hogy mi tinédzserek, olyan gonoszak vagyunk, és, hogy fojton azon jár az agyunk, hogy hogyan szúrjunk ki másokkal, stb...
Na most az a nagy helyzet, hogy ez igaz. Oh, hogy te nem így gondolod? Hát akkor nézz körül! Viszont, a felnőttek se jobbak semmivel se a tiniknél vagy a gyerekeknél. Nem szebbek, nem okosabbak, nem elcseszettebbek, szimplán többet éltek, és jobban hazudnak. Sőt, még gonoszabbak is. Így alaptalan a vádja. A fiatalok, csak tükrözik azt ami körülöttük van. Ezért vannak a kivételek is! Vannak normális, IQ-val rendelkező emberek, akiknek a gyermekei is kisebb eséjjel lesznek IQnukuk. De az is megeshet, hogy a gyerek értelmesebb lesz a szüleinél, miközben ők élik romlott, hazugságokkal teli életüket. Az embereknél sokszor számít milyen közegben nő fel, ezért vannak különböző típusú enberek. A felnőttek rengeteget hazudnak nem csak másoknak, hanem maguknak is. Ez nem jó, mert így nem látják a valóságot. Most szeretnék felszólítani mindenkit, hogy ne hazudjatok se másoknak, se magatoknak és vegyétek észre a saját hibáitokat, mert akkor egy generációval több értelmes ember lesz a világban. És ha ez sikerül többször, talán Magyarországon majd elmondhatjuk magunkról, hogy ténylegesen homo sapiensek (gondolkodó emberek) vagyunk.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Valaki
Helló. Ebben a blogban a saját életemből szerzett tapasztalataimat, könyvajánlókat és véleményeket láthattok majd. Szívesen elolvasok általatok küldött könyveket, dolgokat a nagyvilágról, és elmondom mit gondolok róla. Ez részben azért született meg, hogy név nélkül kitölthessem azt az űrt ami bennem van, mivel nem nagyon tudok társalogni másokkal.