Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
gondolkodnijo

Mai orvostudomány-most komolyan?

Valaki · 10 hónapja
Most volt egy kis vizsgálat nálunk. Elmentünk az orvoshoz, minden oké. Szép lassan sorra kerültem, minden oké. Bementem, minden oké. Az "orvosok" megvizsgáltak, nem oké. Konkrétan közölték velem, hogy hanyag az állásom (ami nem igaz, szimplán lusta voltam kihúzni magam), ezért be kell mennem a kibaszott ortopédiára. Csak úgy mellékesen, nem rég voltam ott a térdem miatt, így azt is mondták volna, ha gond van a gerincemmel, de ahellyett, hogy meghallgatták volna amit mondani akarok, kiküldtek. A fél osztályt elküldték valahova teljesen feleslegesen. Most komolyan? Ezek még egy hajtetűt se láttak világéletükben! Nemhogy akkor felismerjenek egy gerincferülést ennyiből! Az egyik haveromat elküldték szemészetre, mert amikor lefogta az egyik szemét és azután azzal kellett volna betűket leolvasnia, homályosan látott, mert nem voltak képesek várni egy percet. Ez az orvostudomány basszus! Ennyit ér! Persze ez nem vonatkozik mindenkire. Vannak normálisan kiképzett jó orvosok, mint pl. az az orvos akihez én járok. Külön. Remélhetőleg csak itt van ez a két idióta ember akik nem értenek a szakmájukhoz. Az a "poén", hogy itt egy ideig volt egy olyan fogorvos is (akihez szintén a sulival jártunk) aki egyszer kifúrta egy teljesen ép zápfogamat! Tönkretette az egyik fogamat! Ez a mai orvostudomány az istenit is!

Elnézést, hogy ilyen hevesre sikeredett, de ez engem nagyon felidegesített. Biztos vannak normális, jó orvosok, mint mondtam. Valószínűleg csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy kifogtam a (finoman fogalmazva) normális kiképzést nem kapott, agyilag zokni doktorokat. Köszi.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Aigisz · 10 hónapja
6.-os? Egyáltalán nem ítéllek el, viszont meglepő, hogy milyen érett a gondolkodásod hatodikos létedre. Örülök, hogy vannak ilyen fiatalok. :)
Valaki · 10 hónapja
Szia. Csak most olvasom és köszi a visszajelzést! Lehet hogy most el fogsz ítélni, de 6.-os vagyok ????
Aigisz · 10 hónapja
Dettó ugyanez a tanárokkal is sajnos. Vannak zseniálisak és olyanok is, akik csak kényszerből tanítanak. Na, szerencsére én zömében az első verzióval találkoztam. Mondjuk, nálunk is vannak olyan hű, de borzasztó oktatók, hogy én jobban le tudnám nyomni az órát, de szerencsére velük kevés órám van. 

Megkérdezhetem esetleg, hogy hányadikos vagy?
Valaki
Helló. Ebben a blogban a saját életemből szerzett tapasztalataimat, könyvajánlókat és véleményeket láthattok majd. Szívesen elolvasok általatok küldött könyveket, dolgokat a nagyvilágról, és elmondom mit gondolok róla. Ez részben azért született meg, hogy név nélkül kitölthessem azt az űrt ami bennem van, mivel nem nagyon tudok társalogni másokkal.